Acest site este administrat de Pfa Ungureanu N.V. Alexandru, avand codul de inregistrare fiscala 35516048 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr F40/153/27.01.2016,  telefon 0754049298., email Office@haine-fitness.ro

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii,Pfa Ungureanu N.V. Alexandru precizeaza ca imaginea produselor are caracter informative, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Pfa Ungureanu N.V. Alexandru face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform art. 3 din OG 130 / 2000.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce daune Pfa Ungureanu N.V. Alexandru.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru, prin care Pfa Ungureanu N.V. Alexandru este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

OPERATIUNILE DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Pfa Ungureanu N.V. Alexandru isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca Pfa Ungureanu N.V. Alexandru confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Pfa Ungureanu N.V. Alexandru catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Odata cu plasarea unei comenzi, utilizatorul este de acord cu preturile afisate in cosul de cumparaturi, sau pagina de finalizare a comenzii dupa caz, precum si cu toate promotiile active in acel moment. Persoana care plaseaza comanda poate in orice moment sa anuleze comanda printr-o informare telefonica a departamentului comenzi sau retururi. Comenzile neconfirmate de utilizator nu vor fi luate in considerare. Promotiile de pe site nu se pot cumula. Pentru orice modificare a unei comenzi, inclusiv schimbarea adresei de livrare, utilizatorul are obligatia sa anunte departamentul de comenzi si livrare pana in momentul confirmarii comenzii.

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru.. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru pe SITE.

PRETUL CONTRACTULUI. 
Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru., in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel,Pfa Ungureanu N.V. Alexandru atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri,Pfa Ungureanu N.V. Alexandru va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.

MODALITATEA DE LIVRARE.

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 15 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil,Pfa Ungureanu N.V. Alexandru va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat.

Costul livrării pentru produsele tangibile este de 25 de lei.

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru poate livra CLIENTULUI dupa cum urmeaza : 

-Pentru produsele tangibile livrarea se face in termen de 3-5 zile lucratoare, depinzand in mare parte de firma de curierat. Forma de curierat : Fan Curier, DPD (Altexpress). Costul livrării este de 25 de lei.

-Pentru produsele virtuale/descarcabile livrarea se face imediat dupa efectuarea platii cu cardul, produsele fiind disponibile in sectiunea contul meu->descarcari.

MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. Pfa Ungureanu N.V. Alexandru va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. 
In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora.

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru.va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT conform art. 155 (1) din Codul fiscal.

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

Plata cu cardul: Plata cu cardul se face in lei, integral prin serviciul de plata Plationline (www.plationline.ro) si Paypal (www.paypal.com), cardurile acceptate sunt (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca AESTHETICS-UNLEASHED.

POLITICA DE RETURNARE/RAMBURSARE

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului conform art. 7(1) din Ordonanta de Guvern (OG) nr 130 / 2000 privind privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat in nici un fel.

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura DE ORICE NATURA,  ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 zile de la acceptarea returului.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face doar in cont bancar* in cel mult 30 de zile de la primirea coletului.

*Curierii nu transporta bani intre comercianti si persoane fizice. Curierii transporta banii de la clientii persoane fizice la banca. Siteul nu lucreaza cu bani cash, banii de la clienti se ramburseaza de catre curieri in cont.

In caz de retur total (cu cerere de rambursare bani in cont) si nu de schimb produs, conform legilor in vigoare, cheltuielile de transport ale produselor returnate sunt suportate de catre client. Clientul poate plati singur curierul, iar daca nu plateste, banii reprezentand transportul se vor scadea din valoarea produselor.

Produsele NU se returneaza prin intermediul Postei Romane.

Detalierea timpilor de furnizare a serviciilor/produselor cumparate

-Pentru produsele tangibile livrarea se face in termen de 3-5 zile lucratoare, depinzand in mare parte de firma de curierat

-Pentru produsele virtuale/descarcabile livrarea se face imediat dupa efectuarea platii cu cardul, produsele fiind disponibile in sectiunea contul meu->descarcari.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pfa Ungureanu N.V. Alexandru prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Datele obtinute de catre Pfa Ungureanu N.V. Alexandru vor fi stocate în baze de date iar Pfa Ungureanu N.V. Alexandru va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, Pfa Ungureanu N.V. Alexandru va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.