Q: Cum sunt livrate produsele?

A: Pentru produsele tangibile livrarea se face in termen de 3-5 zile lucratoare, depinzand in mare parte de firma de curierat. Forma de curierat : Fan Curier, DPD (Altexpress). Costul livrării este de 25 de lei.

Pentru produsele virtuale/descarcabile livrarea se face imediat dupa efectuarea platii cu cardul, produsele fiind disponibile in sectiunea contul meu->descarcari.

Q: Care este modalitatea de plata?

A: Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. 
In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Plata cu cardul se face in lei, integral prin serviciul de plata Plationline (www.plationline.ro) si Paypal (www.paypal.com), cardurile acceptate sunt (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca AESTHETICS-UNLEASHED

Q: Care este politica de returnare/rambursare?

A: Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat in nici un fel. Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura DE ORICE NATURA, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 zile de la acceptarea returului.In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face doar in cont bancar* in cel mult 30 de zile de la primirea coletului.